corporate identity case. Det autentiske website case
MG-V
22/01/2016
SEO Case Storyhunter
Vedvarende Energi ApS.
22/01/2016

SEO: Recruiters.dk får 24 % flere unikke besøgende

 

Michael Bruhn fra Recruiters tog kontakt med ønsket om at opnå mere søgetrafik.

Jeg lavede en søgeordsanalyse, der viste sammenlagt 19 søgeord, som recruiters.dk kunne rangere på umiddelbart – dvs. uden linkbuilding eller nogen anden form for optimering andre steder end på selve virksomhedens hjemmeside.

Recruiters

Gennem redigering af enkelte tekster på hjemmesiden, optimering af sidens tekster, metatags, url’er osv. samt løsning af nogle tekniske udfordringer, der strømlignede hjemmesiden til Google – opnåede vi side 1-placeringer på 11 af de 19 søgeord, jeg fandt og vi gik efter. Det er lige under 60 % af søgeordene, vi angreb.

Recruiters betalte lige under 13.000 kr. ekskl. moms for SEO af sitet.

Jeg har været imponeret over Torbens evne til at få Recruiters-navnet frem i rækkerne på Google. Helt konkret har det betydet, at vi har fået flere uopfordrede henvendelser fra nye kundeemner. Hvor vi før lå nede på side 7 eller 13, ligger vi nu med helt fremme på forreste side på en række af vores vigtigste søgeord. Torben har fra første møde sat sig grundigt ind i vores forretning og de udfordringer, vi har – og har desuden påtaget sig kontakten til webudbydere m.fl. for at få det hele til at fungere. Samtidigt har han hele vejen igennem holdt fast i, at det hele skulle foregå uden ”snydekoder” eller andre fiduser. Også det har virket meget betryggende.

Mere trafik til Recruiters

Som bekendt tager det altid lidt tid før, Google indekserer og viser stabile rankings for søgeord, som en hjemmeside lige er blevet optimeret efter.

SEO-arbejdet på Recruiters.dk var tilendebragt i maj 2013. Fra en måned efter, at On Page optimeringen var tilendebragt og frem til skrivende stund, er der gået 5 måneder. Hvis vi sammenligner Google Analytics-data med data fra samme periode året før, hvor sitet endnu ikke var optimeret til søgemaskinerne, får vi stigninger i trafikken til sitet:

Besøg

Besøg

Stigning på 14,3 %

Unikke besøgende

Unikke Besøg

Stigning på 23,7 %

Sidevisninger

Sidevisninger

Stigning på 19,2 %

Unikke sidevisninger

Unikke sidevisninger

Stigning på 18,58 %

Indgange

Indgange

Stigning på 14,3 %

Gns. tid på side

Gns. tid på side

Stigning på 13,0 %