Om Storyhunter

 

Erfarne fortællekræfter

Storyhunter er undfanget af tre fortællere, som hver for sig har arbejdet med marketing og kommunikation de sidste 15 år.

Gennem årene er vi hver på vores måde blevet klogere på fortællingens magt. Vi har alle oplevet, hvordan en god historie blev afgørende for projekter, der endte med at blive en succes. Omvendt har vi også set, at når et projekt ikke gik som forventet, skyldtes det som regel, at der manglede et medrivende narrativ.

Vi har skabt Storyhunter for at give dig mulighed for at bruge dine historier til at kommunikere med maksimal effekt.

 

Teamet

 

Organiseret til at få gode ideer

Forfatterpanelets medlemmer er nogle landets bedste fortællere. Det er romanforfattere, digtere, journalister og andre skribenter, som til dagligt lever af deres forfatterskab. Ved særlige lejligheder stiller de deres evner til rådighed, nemlig, når de deltager i Storyhunters såkaldte ‘idekonkurrencer’.

Som medlem af forfatterpanelet får du mulighed for at vinde anseelige pengepræmier. Beløb varierer afhængigt af opgaven, der f.eks. kan gælde den bedste kampagneide, brand story eller payoff.

På forhånd har vi sammensat et grundigt brief, der bl.a. baserer sig på et interview med kunden. Det bliver forfatternes udgangspunkt. Udover muligheden for at stille skriftlige spørgsmål, får man nu 350 ord til at skitsere sin ide. Ideen, som kunden vælger, vinder Storyhunters pengepræmie.

Sådan giver vi forfatterne indtjening ved siden af deres ‘rigtige’ forfatterskab. Til gengæld sætter de os i stand til at levere landets bedste historier til vores kunder.

Hør mere om Forfatterpanelet som...

 
 

Udvalgte kunder

  • Webbureau kunder
  • SEO-kursus