Om Storyhunter

Historier der løfter din bundlinje.


Hvordan præsenterer du din virksomhed, så folk husker, hvem I er? Hvordan kommunikerer du med præcis de målgrupper, du allerhelst vil sætte i tale?

Når du får styr på det, vil du kunne kommunikere, så det rent faktisk løfter din bundlinje. Det er den proces, jeg hjælper dig med som kunde.

Mit navn er Torben Slot Dabelsteen. Jeg hjælper små, mellemstore og verdens største virksomheder med at fortælle historier, der efterlader et varigt indtryk på modtagerne.

Jeg er uddannet journalist og cand. mag. (i filosofi og etnologi) og er med 12 år i faget én af landets mest erfarne tekstforfattere. Jeg tilbyder ydelser indenfor branding og salg. Det er koncepter og strategi, indholdsproduktion og dertil SEO og SEM.

Specialet er at tilrettelægge dine budskaber, så du får dem i øjenhøjde med dine målgrupper. Så kunden forstår dem på et følelsesmæssigt niveau. Så han eller hun mærker længslen efter det, du tilbyder, helt ned i maven.

Noget andet, jeg hjælper dig med, er at lokalisere og ramme dine målgrupper til den lavest mulige pris. Til opgaven bruger jeg velskrevet indhold, Facebook-annoncer, Google AdWords og SEO - alternativt, gammeldags PR-arbejde. Det kommer helt an på opgaven.

Kort sagt hjælper jeg dig med at ramme de rigtige mennesker med det rigtige budskab på de rigtige tidspunkter og til den bedste pris. Når det sker lykkes din kommunikation og det vil du kunne se på din bundlinje.

Certificeringer

Google Analytics-certificeringGoogle Analytics-certificering
Google AdWords-CertificeringGoogle AdWords-Certificering

HVAD SIGER KUNDERNE?

Få et indtryk. Cases og flere testimonials findes under disse:

Erfaring

NYSGERRIG?
KONTAKT MIG