For at sælge må du først blive set

Efter at have serviceret en række små og mellemstore virksomheder med søgemaskineoptimering (SEO) er disciplinen blevet en så integreret del af min forretning, at jeg har oprettet et selvstædigt site for min SEO-business.

På Keywordanalyse.dk tilbyder jeg

  • Søgeordsanalyse
  • SEO-tekster, der bliver fundet og konverterer
  • Linkbuilding (blandt andet via gæsteindlæg på relevante niche-blogs)
  • SEO-kursus/-abonnement

Min tilgang til søgemaskineoptimering tager udgangspunkt i to ting:

Det er teknisk viden om søgemaskiner, som jeg har fra praktisk erfaring med SEO og fra almindelig research. Det er viden om Usability (brugervenlighed), der spiller en større og større rolle for gode placeringer i navnlig Google.

Læs indlægget Usability er SEO på Keywordanalyse.dk.

Kombinationen af viden om SEO og brugervenlighed sætter mig i stand til at indrette dit website, så det både spiller i søgemaskinerne og overfor brugerne.

Når jeg har været inden over, bliver dit website fundet. Det gælder også for enkelte sider på det. Og dit website konverterer. Du får mere søgetrafik og du får brugerne til at gøre, hvad du vil have dem til, når de besøger dig.

Det kan være at tilmelde sig dit nyhedsbrev, downloade din e-bog, lægge i kurv og købe din vare, ringe til dig og høre nærmere.

Hvis du er interesseret i bedre placeringer i søgemaskinerne, i mere søgetrafik og bedre konvertering – så tjek Storyhunter’s SEO-website på keywordanalyse.dk – eller ring 2078 0505 med det samme!

 

Se SEO cases

 

Satser du på resultater?

Kontakt mig for en snak om dine muligheder og hvis du gerne vil høre mere. Ring nu på 2078 0505 eller brug formularen nedenfor.

Jeg vender tilbage indenfor 3 arbejdsdage med afklarende spørgsmål - eller et bud, der baserer sig på din besked: