Bryd gennem støjen med en god historie, bliv hørt og husket af din målgruppe.

Præcis information, der taler til hjertet.

Nogle gange er det nødvendigt med en professionel - og du er kommet til det rigtige sted, hvis du søger skarpe tekstforfattere, der kan formidle komplicerede sammenhænge kort, præcist og levende.

Storyhunter tilbyder erfaring i alle genrer. Få tekst og koncept til websites, online og offline kampagner, salgsbreve, mails og film.

Læs mere om min tilgang og tjek cases her.

Tag kontakt med det samme

Enhver virksomhed har en unik personlighed og vi sætter ord på din.

Få en klar og tydelig profil som virksomhed. Få skrevet eller genskrevet dit website fra bunden

Som tekstforfatter bruger vi en effektiv og gennemprøvet journalistisk metode,
når vi skriver eller genskriver dit website helt fra bunden.

 • Vis kunderne, hvem I er som virksomhed i alle websitets
  menuer
 • Giv medarbejderne mulighed for at forstå og videre-fortælle
  jeres brand
 • Få en intuitiv og brugervenlighed menu-struktur
 • Bliv fundet i søgemaskinerne
 • Få et website, der skaber omsætning

Se websites vi har skrevet for andre kunder og læs mere om ydelsen her.

Tag kontakt med det samme

Lækker og let tilgængelig reklamefilm introducerer din virksomhed eller produkt

Hvis du hurtigt vil skabe overblik over dit produkt eller selve din virksomhed, er video et godt format. Det samme, når du er på udkig efter leads og signups. Gennem video serverer du budskabet på et sølvfad. Du gør budskabet lettere at forstå, da video stiller færre krav til modtagerens koncentration.

En god video kræver et godt manuskript. Typisk vil manuskriptet disponeres efter en dramatisk kurve, dvs. som en fortælling og ikke et salgs-pitch. Følelser skal på spil. Et problem, der vokser og forløses, skal tegne sig for fortællingens hovedperson. Et godt video-manus stiller krav til research, disposition og evnen til at fortælle en vigtig historie.

Lad Storyhunter levere et spændende manus, der fænger din målgruppe.

Læs mere om ydelsen her.

Lad os tage en snak, hvor du præsenterer dine formål med videoen, du har i støbeskeen og eventuelle ideer til manus.

Tag kontakt med det samme

Kærlighed starter med en god historie

Videnskabelige undersøgelser viser, at modtageren husker budskabet 22 gange bedre, når det formidles som en fortælling og præsenteres med dramatiske virkemidler.

Du kender det selv, når du sidder i bilen, der allerede holder i garagen, for ‘lige at høre det sidste’ i radioen. Eller når du nupper et 'sidste' afsnit af din serie, selvom klokken er 23.30.

Med en god historie bliver du hverken irriterende eller ligegyldig. Hvis du gør det rigtigt, bliver du en overspringshandling, et tiltrængt pusterum for din målgruppe.

Læs mere om storytelling her.

Tag kontakt med det samme

Search skaber eksponering og salg gennem søgemaskinerne

Search er samlebetegnelsen for marketing gennem søgemaskinerne.

Du har flere muligheder for at markedsføre dig gennem søgemaskinerne og jeg kan hjælpe dig med at udnytte dem.

Afhængigt af, hvem du er, kan du markedsføre dig via SEO (søgemaskineoptimering), der stræber mod at få dine organiske (gratis) søgeresultater så højt op på relevante søgeord, som muligt.

Du kan også bruge Adwords (de betalte annoncer, du ser i toppen og mange gange i bunden og højre-margenen af Googles resultatsider).

Du kan bruge SEM (Search Engine Marketing), hvor målet er at sælge en vare, du præsenterer på en landingsside, der markedsføres gennem Adwords og evt. SEO.

Afhængigt af, hvem du er, kan du benytte dig af én af metoderne eller dem alle på engang.

Skab synlighed og salg gennem Google

Min tilgang til søgemaskineoptimering tager udgangspunkt i tre ting:

Det er teknisk viden om søgemaskiner, som jeg har fra praktisk erfaring med SEO og almindelig research. Det er viden om Usability (brugervenlighed), der spiller en større og større rolle for gode placeringer i navnlig Google. Sidst, men ikke mindst er det grundige analyser af de søgeord, som det er mest profittabelt for dig at rangere på.

Tjek nogle SEO-cases har og hør om resultaterne, jeg har skabt for andre kunder.

Læs mere om mine ydelser inden for SEO. Eller...

Tag kontakt med det samme

Dobbel din indtjening på AdWords

Des bedre dine Adwords-kampagner er sat op, des bedre bliver din konvertering (dit salg, din branding, antallet af signups etc.). Der er mange penge at spare i at bruge AdWords korrekt:

Dine annoncer bliver også billigere, fordi de bliver mere relevante og indbydende for brugerne. Husk på, at Google kun har én målsætning, hvad går resultaterne, du får, når du bruger søgemaskinen. Det er, at søgeresultaterne skal være relevante for brugerne. Relevans måles fx på, hvor hurtigt brugerne klikker væk fra den side, de lander på, når de har klikket på din annonce. Der er mange parametre. Jo mere relevant, du er, des billigere bliver dine annoncer, dvs. des mindre skal du betale for dine placeringer på Googles resultatsider.

Skab resultaterne, du drømmer om gennem AdWords. Smid ikke penge ud af vinduet på annoncer, der ikke duer.

Læs mere om min tilgang.

Kontakt mig nu

Garanter dit salg via SEM

Vil du lette vejen til salget på nettet – fra kunden møder dig første gang, til de køber dit produkt? SEM (Search Engine Marketing) er oplagt for dig, der satser på at stor-sælge højtprofillerede produkter gennem Adwords og andre kanaler.

Læs cases og mere om min tilgang her.

Kontakt mig nu

Få dit brand og dine budskaber ud til det rigtige publikum. Både online og offline

Billig eksponering med maksimal troværdighed.

Sammenligner vi prisen for den spalteplads, du får gennem en effektiv PR-indsats med den, du køber dig til via avis-annoncer, er PR mere end 5 gange så billigt, hvis du hyrer Storyhunter. Det gælder offline PR. Online får du endnu mere ud af indsatsen, fordi den desuden vil forplante sig til bedre placeringer i søgemaskinerne.

Som journalist kan jeg hjælpe dig med at finde den gode historie og nå igennem til pressen, hvor du får historien publiceret.

Som SEO'er har jeg den tekniske know how og erfaring, der gør, at du ikke behøver at tage til takke med den umiddelbare eksponering, PR-kampagnen giver. Pressearbejdet kan, hvis vi tilrettelægger det rigtigt, give dit website et SEO-boost. Vi kan rette den mod søgeord, du endnu ikke rangerer på og mod søgeord, hvorpå du vil have bedre placeringer.

Gør du nok ud af PR- og presse-arbejdet?

I mange små og mellemstore virksomheder er medarbejderne pressede med at nå de daglige gøremål. Der er ikke tid til PR- og presse-arbejde. Der er ikke råd til at fastansætte en kommunikationsmedarbejder.

Den gode nyhed er, at du kan udlicitere.

Hyr Storyhunter på freelance-basis. Få presse-arbejdet gjort. Jeg gennemskuer lynhurtigt jeres muligheder både online og offline og garanterer for et godt og målbart resultat.

Læs mere om min tilgang.

Kontakt mig nu

Content Marketing – Strategi & Implementering!

Content Marketing er Pull Marketing.

I stedet for at skubbe et reklamebudskab i hovedet på målgruppen, handler det om at løse problemer, skabe relationer og lagre billeder af, at din virksomhed eller du er den, man går til, når bestemte behov melder sig hos målgruppen.

Det handler om kompetent og løsningsorienteret web-kommunikation, der udstråler virksomhedens kompetencer og virker naturligt tiltrækkende på leads og eksisterende kunder.

Ikke mindst handler det om den gode historie.

Resultaterne er umiddelbar eksponering i medierne, hvor du placerer historier - og bedre placeringer på relevante søgeord i Google.

Læs cases og mere om min tilgang.

Kontakt mig nu

Hjælp til nyhedsbreve og mail-kampagner

For langt de fleste virksomheder er e-mail marketing den absolut mest effektive måde at skabe tillid til dit brand og øge dit salg. Læs statistikkerne her.

Der findes tre slags nyhedsbreve. Det ene sælger varen. Det andet bygger en relation til dine kunder og det tredje blander genrerne.

Få identificeret de gode historier. Få øget salget fra 1. nyhedsbrev og giv målgruppen mulighed for at relatere sig til din virksomhed.

Læs mere om min tilgang.

Kontakt mig nu

Kom godt i gang med sociale medier eller optimer din nuværende indsats

Kan din virksomhed tjene penge på sociale medier og Social Marketing? Hvordan gør du i givet fald?

Hvilke medier skal du bruge og hvad vil du kunne bruge medierne til?

 • LinkedIN, facebook, Google+ eller Twitter?
 • Kundeservice?
 • PR og branding?
 • Relations-management?
 • Direkte salg?
Kom godt i gang med sociale medier. Jeg hjælper dig med både koncept- og strategi.

Læs mere om min tilgang og tjek en case.

Kontakt mig nu

Ny hjemmeside i mobilvenligt responsivt design

Bliv mere attraktiv på nettet.

Hvis du vil have del i den omsætning, din virksomhed kan generere via nettet, er det vigtigt, at din hjemmeside fremstår lækker og professionel. Det er vigtigt, at den er brugervenlig og præsenterer virksomheden attraktivt i alle skærmformater fra mobiltelefonen over tablets til den helt store desktop-skærm. Hos Storyhunter får du en flot ny hjemmeside i responsivt design, dvs. som tilpasser sig alle skærmformater automatisk.

Afhængigt af dit behov kan jeg som tekstforfatter og journalist skrive eller genskrive hjemmesidens tekster, så de præcist afspejler det unikke ved din virksomhed og forvandler besøgende til kunder. Jeg kan også optimere siden, så du bliver fundet i Google på de søgeord, der er mest relevante for din virksomheds ydelser eller produkter.

Altid inkluderet er opsætning i Google Search Console og Google Analytics, som hjælper dig med at måle hjemmesidens performance og trafikken, den modtager.

Gennem samarbejdspartnere tilbyder jeg billig hosting på lynhurtige SSD-servere. Hosting koster blot 69 kroner pr. måned uden nogen form for binding.

Den samlede pris for en hjemmeside i responsivt design varierer afhængigt af dit behov.

Læs mere om tilbuddet og se hjemmesider, jeg har designet.

Kontakt mig nu

NYSGERRIG?
TAG KONTAKT ALLEREDE I DAG