Ny hjemmeside, responsive design, mobilvenlig hjemmeside

 

RESPONSIVT DESIGN: En lækker ny mobilvenlig hjemmeside i WordPress. Køb den til en go’ pris!

Tid til en ny mobilvenlig hjemmeside?

Få en flot ny hjemmeside, der underbygger og styrker din virksomhed

 • Tilpasser sig alle skærmformater automatisk (i responsive design)
 • Præsenterer din virksomhed, som den er (brander dig)
 • Får brugerne til at gøre, hvad du vil have dem til (konverterer – fx skaber salg)
 • Får topplaceringer i Google og andre søgemaskiner (SEO)

Du får en mobilvenlig hjemmeside i responsivt design, dvs. som tilpasser sig automatisk til visning på tables, mobiltelefoner og andre skærmtyper. Du går ikke længere glip af de mere end 50 % besøgende, som i dag bruger mobile enheder, når de besøger din hjemmeside.

En hjemmeside, der præsenterer din virksomhed top-professionelt og som sælger dit brand. Du får en side, der viser brugerne, hvem I er og hvad man kan forvente, når man laver forretning med jer. Potentielle kunder er ikke længere i tvivl, når de kontakter jer.

En mobilvenlig hjemmeside, som tager brugerne ved hånden og trin for trin fører dem frem mod salget. Få en hjemmeside, som tager brugerne seriøst og leverer den info, der skal til for at sælge din vare – eller på anden måde skabe konvertering. Formålet med siden sparrer vi om. Få en side, der rent faktisk virker efter hensigten.

Du får også en hjemmeside, der bliver fundet i søgemaskinerne under de søgeord, som din målgruppe bruger. Det er slut med at være anonym. Hjemmesiden tilrettelægges, så den får maksimal trafik fra Google og evt. sociale medier.

WPthesisskins-business4Et website, der virker

DET HER er ikke 123hjemmeside.

Du køber en mobilvenlig hjemmeside, der virker.

Ikke kun får du et smukt og indbydende design. Jeg hjælper dig med at identificere de behov, som besøgende har på din hjemmeside. Jeg hjælper dig med at tilfredsstille behovene – med at skabe tillid og nysgerrighed omkring dine ydelser eller varer. Jeg hjælper dig med at omsætte nysgerrighed og tilliden til salg.

Webhosting med backup

I samarbejde med Inmagix ApS tilbyder jeg hosting på lynhurtige SSD-servere, der står i Nürnberg, Tyskland. Vores servere er optimerede til at levere en meget hurtig og gnidningsløs afvikling af WordPress hjemmesider. Løsningen kommer med daglig backup. Hvis du laver en fejl, mens du arbejder på siden, har vi en kopi fra dagen før, som vi kan installere på din opfordring. Dermed kommer du aldrig ud i, at din hjemmeside og tiden, du har lagt i den, pludselig med ét går tabt.

Få et hurtigere website.

Hosting koster kun 69 kr. pr. måned.

Ingen binding, når du køber ny WordPress hjemmeside og hosting her

Der er ingen binding på hverken din nye hjemmeside eller vores hosting. Hjemmesiden bliver sat op på et domæne, du selv ejer og har fuld kontrol over – og du kan opsige en eventuel hosting-aftale fra dags dato, hvis det er det, du ønsker.

Sådan opererer jeg, fordi jeg ved, at du ikke finder bedre og billigere hosting på markedet og fordi, det virker som bondefangeri med en hjemmeside-løsning, du ikke selv ejer og er fuldstændig herre over.

Når det er sagt, så kig godt efter, når du entrerer med et firma, der laver hjemmesider. Læs det med småt, så du ikke sætter dig i en ugunstig situation, hvor du i måneder, halve eller hele år skal betale for et produkt, du ikke længere bruger.

Hvorfor vælge Storyhunter?

… fordi, du er interesseret i en hjemmeside, der

 • sælger dit brand og skaber nye kunder og bedre salg af dine ydelser / produkter
 • er lynhurtig og giver brugerne en god oplevelse
 • bliver fundet i søgemaskinerne
 • vises korrekt i alle formater fra mobiltelefoner til tablets, bærbare og desktops.

Prisen spiller også ind. Ingen leverer et bedre tilbud, når pris holdes overfor kvalitet.

Hvad er en god pris? Hvad koster det?

Prisen på en ny hjemmeside i WordPress afhænger af dine ønsker og behov, men ligger fra 8.995 kr.

Du kan sagtens købe en billigere hjemmeside andre steder, men du får jo som regel, hvad du betaler for og her får du et website, der både er smukt og som effektivt konverterer anonyme besøgende til kunder og leads.

Nedenfor finder du en oversigt over pris. Jeg sammensætter altid et skræddersyet tilbud, der retter sig mod netop dine behov. Skemaet er altså vejledende. Meningen er at give dig en fornemmelse for pris og de features, du får for pengene.

Sådan får du info om de enkelte features!

 1. Klik på den enkelte feature i pris-boksen
 2. Klik på + ud for overskriften
 3. Læs en nærmere beskrivelse.

Prisen på hosting ligger fast på 69 kr. pr. måned (op til 10 gb plads).

 

Features uddybet

Info-arkitektur
Vi samarbejder om udformning af din menustruktur og om, hvordan hver enkelt side skal opbygges. Du får en ny hjemmeside i responsive og mobilvenligt design, der konverterer - dvs. hjemmesiden gør besøgende til kunder.
Webdesign
Du får en unik ny hjemmeside i WordPress med billeder og tekstfelter. Jeg designer din hjemmeside ud fra den info-arkitektur, som vi i fællesskab finder frem til.
Plugins
Du får opsat alle relevante plugins, som din nye hjemmeside kræver for at blive fundet i søgemaskinerne og konvertere besøgende på dit site til kunder.
Google Analytics
Din nye hjemmeside kommer med Google Analytics. Du kan se, hvem der besøger hjemmesiden og får hundredvis af muligheder for at analysere og handle på din trafik.
Kursus i brug af website
Hvordan opretter du nye sider? Hvordan sætter du tekst og billeder ind? Hvordan ændrer du designet på den enkelte side, så din hjemmeside bedre imødekommer dine kunder. Alt det og mere til lærer du på kurset.
1 års fuld support
Ring, skriv eller chat, når du har udfordringer, brug for et råd eller vejledning til at løse en opgave. I et helt år kan du spørge så meget, du vil. Det er gratis og hele tiden vil jeg være der til at hjælpe dig.
Tekstforfatning
Afhængigt af den konkrete aftale skriver jeg overskrifter og vigtige passager eller samtlige af dine webtekster. Det sker efter grundige interviews med dig og eventuelt dine medarbejdere. Vi starter med at finde den sætning, der opsummerer dit Unikke Selling Point. Sætningen danner vinkel for alle teksterne på din hjemmeside. Du får et nyt website, der formidler dine budskaber klart og attraktivt og som skaffer dig nye kunder.
Google Search Console
Din nye hjemmeside kommer med opkobling til Google Search Console. Du vil fx kunne se, hvad folk søger på, når de finder dit website og hvilke søgeord, der giver dig den bedste konvertering. Du vil også blive underrettet, når du har lavet en fejl, der resulterer en mindre heldig brugeroplevelse eller forhindrer Google i at indeksere dit site. Det er fejl, der hurtigt kan opstå, når du arbejder med din hjemmeside til daglig.
Google Maps-listing og Google+ side
En verificeret Google Maps Listing giver dig et kæmpe boost, når man søger på dit brand i Google. Når brugerne søger på dit brand, får du ekstra plads i søgeresultaterne. Google giver besøgende mulighed for at få en ruteplan til din virksomheds adresse gennem et enkelt klik. Dit logo vises, et billede af din virksomhed vises, din adresse, åbningstider, telefonnr. mv. vises.

Desuden kan du meget effektivt bruge den tilhørende Google+ side til søgemaskineoptimering og til at nedsætte prisen på eventuelle Adwords. Med en Google+ side høster du nogle lette SEO-points. Nu begynder du på at bruge nettet som en salgsmaskine.
SEO
Du får lavet en professionel søgeordsanalyse, der viser, hvilke søgeord du kan rangere på i netop din niche. Du får onsite-optimeret alle webteksterne på din hjemmeside.

Læs cases og se, hvilke resultater jeg har skabt for kunder med SEO.
Virksomhedsprofillering - Sæt ord på dit brand
Vi graver nogle spadestik dybere. Nu bliver vinklen ikke blot dit Unikke Selling Point (USP). Det bliver dit USP og virksomheden sjæl som sådan, dvs. de værdier, der binder jer samme og skaber jeres succes.

Virksomhedsprofilering indebærer en workshop og så mange interviews, der er nødvendige for at kortlægge det unikke i jeres tilbud og den måde, I arbejder på.

Det handler ikke blot om salg. Det handler om branding og positionering på markedet, som en autentisk, levende og leveringsdygtig virksomhed. Virksomhedsprofillering sætter i bogstaveligste forstand ord på dit brand
Ingen binding
Du har ingen binding i bogstaveligste forstand, hverken på hosting eller din hjemmeside. Du ejer selv dit domæne. Du ejer selv den hjemmeside, jeg skaber for dig. Til enhver tid og med øjeblikkelig varsel, kan du flytte hjemmesiden til et nyt webhotel efter eget valg og afslutte samarbejdet med mig.

Jeg satser på længerevarende samarbejder, men kun så længe, du selv som kunde mener, at du får værdi af vores samarbejdet. Det står dig frit for når som helst at vælge ydelser fra en anden leverandør.
BONUS: Opsætning af webshop
Som en bonus får du mulighed for at få opsat en webshop i WordPress Woocommerse.

Shoppen matcher dit hjemmeside-design og du lærer, hvordan du opretter produkter, modtager betaling og holder styr på dine ordre.

Det her er en vanvittig billig og fed måde at starte dit e-handels eventyr på.

Website portfilio

Se et udvalg af de mobilvenlige hjemmesider, jeg har lavet

 

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil vide mere. Ring nu på 2078 0505 eller brug formularen nederst til venstre.

Jeg vender tilbage indenfor 3 arbejdsdage med afklarende spørgsmål - eller et bud, der baserer sig på din besked: