Nogle gange er det nødvendigt med en professionel

 

This post is also available in: enEnglish

 

Søger du en tekstforfatter, der kan formidle komplicerede sammenhænge kort, præcist og levende?

Du er kommet til det rette sted.

Tekstforfatter

Professionel tekstforfatter med 12 års erfaring

Som uddannet journalist med 12 års erfaring som tekstforfatter, er du i kompetente hænder, når du hyrer mig til at gennemskrive dit website, dine brochurer, annoncer etc.

Al tekstforfatning tager udgangspunkt i hurtig, men grundig research af terminologi, virksomhed, vare og målgrupper. Ofte kender jeg fag-sproget allerede, fordi jeg før har skrevet for en virksomhed i din branche. Resultatet er tekst, der taler til både hjernen og hjertet – tekst, der konverterer.

Klik på links og læs mere om …

Tekster til din hjemmeside

Formulering af din identitet som virksomhed er en spids-kompetence. Det samme gælder de forskellige menuer, der drager sin kraft af din DNA, dvs. CSR-politikken, cases, nyheder og landingsider for ydelser og produkter.

Jeg skriver eller genskriver din hjemmeside kort, klart og præcist. Ligesom du ønsker det og som dine kunder finder interessant og tillidsvækkende.

Kontakt mig allerede i dag

… for professionelle web-tekster, der taler til målgruppens hjerter.

Branding: Sæt ord på din DNA!

Hvem er du? Hvad kan du, som ingen andre kan? Hvorfor skal kunderne vælge dig? Hvad din DNA?

Hvilket brand er du?

Viser du det på dit website og i din markedsføring i øvrigt?

Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til din virksomheds DNA. Jeg kan vise dig, hvordan du bruger din profil til at påvirke givne målgruppers indtryk af dig – hvad enten det er kunder eller medarbejdere:

UDADTIL: Et godt brand giver kunden et billede af, hvem du er og hvad du står for – og hvad de kan forvente, når de køber hos dig.

En klar profil vækker nysgerrighed om din virksomhed. Potentielle kunder husker dig bedre. De kan lettere trække dig frem for det indre øje. Du vækker tillid, når du giver en klar fornemmelse for, hvem du egentlig er.

Og du kender det som almindelig forbruger. Du må have tillid, før du køber.

INDADTIL: En klar virksomhedsprofil giver også intern retning. Den giver dig et strategisk overblik både som chef og medarbejder.

Den viser dig, hvor du bør lægge dine kræfter og gør det meget lettere at målrette produkter og ydelser mod kunder. Den giver større bevidsthed om unikke Selling Points. Bedre mavefornemmelse for, hvad du bør slå på i din markedsføring og kommunikationen. Den vil også altid have din ryg som medarbejder, når du møder kunden i telefonen eller ansigt til ansigt.

Skærp din virksomhedsprofil, din Corporate Identity. Få midler til at målrette kommunikationen mod både ansatte og kunder.

Kontakt mig her

Landingssider, kategori- & produktbeskrivelser

Gode produktbeskrivelser griber kundens opmærksomhed. De leverer fakta, men også en levende fortælling, der sætter varen i perspektiv til kundens livsverden og lokker med fordelene ved køb.

Få gode produktbeskrivelser, der bliver fundet i søgemaskinerne – som huskes og er indbyrdes konsistente og som sælger varen. De er små kunststykker, jeg har leveret gennem mere end et årti.

Kontakt mig i dag og hør mere

Teknisk tekstforfatter

Som tekstforfatter har jeg skrevet for et hav af virksomheder, der sælger varer, som er ret teknisk komplicerede – derunder Google, Microsoft, Force Technologi, Eltel, Lindorff, Sonlinc, Schmitz Cargobulle etc.

Jeg har skrevet om software, hardware, IT-drift, IT-projekt og konsulentarbejde. For arkitekter og entreprenører. Om metal, maskiner, kemi og medicin. Det teknisk indviklede, forstår jeg at formulere i øjenhøjde med målgruppen. Det gælder, hvad enten du sælger til private eller B2B.

Kontakt mig, når du har brug for en kompetent og velorienteret tekstforfatter til rebranding af din virksomhed og salg af dine produkter via annoncer, brochurer eller din hjemmeside.

Læs mere om fordelene ved en erfaren teknisk forfatter her. Eller…

Kontakt mig nu!

Manuskripter til reklamefilm

Manuskripter til reklamefilm har en anderledes form end almindelige salgstekster. De sælger varen ved at forholde sig til virkeligheden og bero på fakta, men har en form, der bygger på Storytelling og en dramatisk kurve.

Typisk fremlægger reklamefilmen et problem helt i starten. Det kalder man filmens komplikation.

Filmen har en hovedperson og hovedpersonens komplikation forløses over 3 – 5 udviklingsstadier, der har samme funktion som akter i et teaterstykke. Fortællingen forløses efter et klimaks. Sådan set har reklamefilmen samme dramatiske struktur som film, vi kender fra Hollywood.

Det kræver stor øvelse og godt håndværk at mestre denne form for fakta- / salgs-fortælling. Jeg har øvelsen fra adskillige journalistiske og reklame-relaterede arbejder. Der er en grund til, at jeg kalder mig Storyhunter.

Den dramatiske fortælling er én af mine specialer. Læs mere under Corporate storytelling.

Væk tillid. Få fordele frem i lyset. Sælg mere i din webshop.

Kontakt mig med det samme

Ydelser til print

Gennem årene har jeg leveret et stort antal tekster til annoncer, salgsbreve, brochurer og kataloger. Sågar forskellige former for emballage bærer mine ord.

Der gælder andre regler, når der skrives til print end til nettet. Fælles for medierne er, at god tekstforfatning trænger gennem støjen af klicheer og farvede overskrifter, du finder overalt – og maler klare billeder i modtagerens fantasi samtidig med, at de formidler salgs-budskabet koncist.

Storyhunter hjælper dig til stærkere, mere levende og præcise salgsbudskaber – også, når det kommer til print.

Kontakt mig nu

… og hør mere om, hvordan jeg hjælper dig med dine tryksager.

FAKTA

Hvad er en god tekstforfatter?

En god tekstforfatter skriver, så budskabet vækker opmærksomhed, interesse, tillid og salg. Tekstforfatteren kan gøre det helt kort og klart - og længere og mere detaljeret med korrekt brug af alle relevante og eventuelt fagtekniske termer. Optimering mod mediet, f.eks. google, er også tekstforfatterens opgave.

Se cases, der er relevante for ydelsen

 • Kunde
  Kræftens Bekæmpelse
  Website
  Se website
  This post is also available in: English3XS: Fortællingen om Frederik Fetterlein som ironisk kræftambassadør Ofte er den gode fortælling allerede indeholdt i det produkt, som virksomhedens […]
 • Kunde
  Sourzing A/S
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Hvad er Sourzings DNA og hvordan skal DNA og produkter formidles til virksomhedens kunder og interessenter? Ydelse: Core Story […]
 • tekstforfatter case, content marketing case
  This post is also available in: EnglishOpgaven: 12 cases på dansk, svensk og engelsk om Google Parters (bl.a. Adwords Certified Partners & Google Partners for Education). […]
 • Kunde
  Sensorline ApS.
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Sensorline har designet er nyt og innovativt Display Security System, der bruges, når detailhandlen udstiller laptops, tablets, telefoner og […]
 • Kunde
  Isobar
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Isobar har nogle af verdens største brands i deres portefølje og jeg fungerer som underleverandør. Det er specielt kompetencer […]
 • Kunde
  Stenlæse Fysioterapi
  Website
  Se website
  This post is also available in: English43% flere unikke brugere Opgaven: Skab mere trafik Ydelsen: Tekstforfatning / SEO Resultatet: Egefys.dk blev optimeret teknisk og tekstuelt. Bl.a. […]
 • Hjemmeside pris
  Kunde
  conXO ApS.
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Nyt website / Mere trafik Ydelse: Ny & autentisk Corporate Identity (firma-profil) / design / tekstforfatning / SEO Resultat: […]
 • corporate identity case. Det autentiske website case
  Kunde
  MG-V
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Ny & autentisk Corporate Identity (firma-profil) / info-arkitektur / tekster til alle websitets menuer / præsentations video Ydelse: Research […]
 • This post is also available in: EnglishApp og annoncering – elev-rekruttering til Efterskolernes Dag
 

Har du brug for en stærk tekstforfatter?

Kontakt mig for en snak om opgaven eller hvis du gerne vil vide mere. Ring nu på 2078 0505 eller brug formularen nedenfor.

Jeg vender tilbage indenfor 3 arbejdsdage med afklarende spørgsmål - eller et bud, der baserer sig på din besked: