This post is also available in: English

Tekstforfattere med +15 års erfaring

Søger du en tekstforfatter, der kan koge komplicerede emner ned til korte og medrivende historier? En skribent, der kan nå dine mål gennem kommunikation?

I Storyhunter tager vi udgangspunkt i hurtig, men grundig research af terminologi, virksomhed, vare og målgrupper.

Ofte kender vi fagsproget i forvejen, fordi vi har skrevet for din branche før.

Resultatet er en tekst, der vækker modtageren og rykker ved kundens beslutninger.

Se et eksempel her eller klik på indholdsfortegnelsen og hør nærmere om, hvordan vi hjælper vores kunder:

 

Sæt ord på dit brand

– Historien om dét, som I er gjort af. Dérfor er I sat i verden!

Storyhunter hjælper jer med at analysere de fundamentale karakteristika ved jeres brand og med fortællingen om, hvorfor det er så vigtigt, at netop jeres organisation eksisterer.

Når I har en autentisk og nærværende grundhistorie (brand eller core story), vil jeres medarbejdere altid kunne føre kommunikationen tilbage på et grundlæggende narrativ. Det betyder, at I får lettere ved at strømline jeres budskaber både internt og eksternt – og at I skaber et langt bedre udgangspunkt for en mere sympatisk og menneskelig kommunikation i alt fra beskeder, der leveres internt i virksomheden til annonce- og kampagnemateriale.

  • I skaber genkendelig kommunikation på tværs af organisationen
  • I taler til målgruppens følelser såvel som deres fornuft
  • I giver markant bedre betingelser for ambassadører blandt både medarbejdere, kunder og interessenter.

Kort sagt formidler jeres brandhistorie, hvorfor I er sat i verden. Fortællingen formidler jeres værdi for mennesker og jeres målgrupper i særdeleshed. Den danner grundlag for genkendelig kommunikation af en slags, som kan forplante sig på bundlinjen.

Se mere om ydelse og pris.

 

Kontakt os nu
 

Website tekstforfatning, der bevæger dig på købrejsen

Med den rigtige blanding af præcise beskrivelser og vederhæftige punch lines vil Storyhunters team af tekstforfattere skrive jeres website, så besøgende får lyst til at blive kunder. 

Har I brug for almindelig seriøs og informativ tekstforfatning? Skal det være vittigt eller in-your-face? Uanset stil og genre er vi leveringsdygtige i webtekster, der overbeviser besøgende på dit site.

Vi kan også tilrettelægge jeres tekster, så de bliver maksimalt effektive i søgemaskinerne og hjælper jer med at forøge trafikken fra relevante kundeemner. 

Vær sikker på, at dit projekt er i gode hænder. Tag en snak med vores direktør og kundeansvarlig, Torben Slot Dabelsteen på 2078 0505 – og hør, hvordan Storyhunter vil kunne hjælpe dig med at forvandle dit website til en magnet for kunder.

For professionelle web-tekster, der taler til både fornuft og følelser.

 

Kontakt os allerede i dag

Landingssider, kategori- & produktbeskrivelser

Gode produktbeskrivelser griber kundens opmærksomhed. De leverer fakta, men også en levende fortælling, der sætter varen i perspektiv til kundens livsverden og lokker med fordelene ved køb.

Få gode produktbeskrivelser, der bliver fundet i søgemaskinerne – som huskes og er indbyrdes konsistente og som sælger varen. De er små kunststykker, vi har leveret gennem mere end et årti.

 

Kontakt os i dag og hør mere

Teknisk tekstforfatter

Gennem årene har vi skrevet for et hav af virksomheder, der sælger varer, som er ret teknisk komplicerede – derunder Google, Microsoft, Force Technologi, Eltel, Lindorff, Sonlinc, Schmitz Cargobulle etc.

Det er tekster om software, hardware, IT-drift og konsulentarbejde, arkitektur og byggeri, metal, maskiner, kemi og medicin. Vi formår at prioritere og få tingene ned i øjenhøjde med målgruppen. Det gælder, hvad enten du sælger til private eller B2B.

Kontakt os, når du har brug for kompetente og velorienterede tekstforfattere til strategisk og kommerciel kommunikation.

Læs mere om fordelene ved en erfaren teknisk forfatter her. Eller…

 

Kontakt os nu!

Manuskripter til reklamefilm

Video skaber det hurtigte overblik. Formatet taler til flere sanser og gør budskabet lettere at fordøje.

Video fungerer f.eks. særligt godt øverst på enten Forsiden eller produktsiderne af et website. Som en kort intro til vare og virksomhed, kan en video bidrage til en bedre forståelse af detaljerne, der følger på samme url. Af flere årsager har det tilmed vist sig, at sider med video-præsentationer får bedre placeringer i søgemaskinerne. 

Hvis du vil gribe og fastholde modtagerens opmærksomhed gennem de 1 – 3 minutter, som de fleste kommercielle videoer varer, er det nødvendigt med et godt manuskript.

Lad Storyhunters manuskriptforfattere researche, disponere og fortælle historien scene for scene efter samme narrativ, som bruges i den klassiske novelle og i film fra Hollywood. Lad os henføre dit publikum og fastholde deres opmærksomhed, indtil du har sagt, alt, du vil sige.

… Og lad os tage en snak, hvor du præsenterer dine formål med videoen. Vi lover, at du bliver klogere på, hvordan du følger dine målsætninger til dørs.

 

Kontakt os med det samme

Ydelser til print

Siden midten af 0’erne har vi leveret et stort antal tekster til fysiske annoncer, salgsbreve, brochurer og kataloger. Sågar diverse former for emballage bærer vores ord.

Der gælder andre regler, når der skrives til print end til nettet. Fælles for medierne er, at god tekstforfatning trænger gennem støjen af klicheer. Den fortæller en god historie og maler klare billeder i modtagerens fantasi samtidig med, at den koncist formidler virksomhedens salgsbudskab.

Storyhunter hjælper dig til stærkere, mere levende og præcise salgsbudskaber – også, når du leverer dem på print.

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine tryksager.

 

Kontakt os nu

 

 

FAKTA

Hvad er en god copywriter?

En god tekstforfatter skriver, så budskabet vækker opmærksomhed, interesse, tillid og konvertering. Tekstforfatteren formulerer sig kort og klart med korrekt brug af alle relevante fagtekniske termer. Lækre overskrifter og onsite optimering mod f.eks. Google, er også tekstforfatterens opgave. De bedste tekstforfattere evner tilmed at fortælle en god historie. Se et eksempel her.

Se cases, der er relevante for ydelsen

 

Har du brug for en stærk tekstforfatter?

Kontakt direktør og kundeansvarlig, Torben Slot Dabelsteen for en snak om opgaven. Ring nu på 2078 0505 eller brug formularen nederst til venstre.

Vi vender tilbage indenfor senest 3 arbejdsdage med afklarende spørgsmål - eller et bud, der baserer sig på din besked