Gør du nok ud af PR- og presse-arbejdet?

Krisen river i mange små og mellemstore virksomheder. Medarbejderne er pressede med at nå de daglige gøremål. Der er ikke tid til PR- og presse-arbejde. Der er ikke råd til at fastansætte en kommunikationsmedarbejder.

Den gode nyhed er, at du kan udlicitere.

Hyr Storyhunter på freelance-basis. Jeg klarer presse-arbejdet for jer og jeg gennemskuer lynhurtigt jeres muligheder både off- og online og på sociale medier.

Sammenlagt har jeg omkring fem års erfaring med presse-arbejde og strategisk kommunikation. Jeg kan lægge en PR-strategi for din virksomhed, der er let at implementere og som skaber opmærksomhed om din brand med det samme.

Jeg kan genkende, vinkle og levere historien, så det specifikke medie bruger den.

Jeg har erfaring i alle journalistiske genrer og har flere gange siddet på den anden side af bordet som journalist, der modtog og vurderede om pressemeddelelsen var noget for avisen.

Du er i trygge hænder, hvis du lader mig lægge din presse-strategi, skrive dine pressemeddelelser – planlægge PR på events, nye produkter og nyheder fra din virksomhed.

Du giver mig tippet. Jeg foretager den nødvendige research. Jeg bruger mit kendskab og netværk til pressen. Resultatet er, at din historie havner i medierne, hvor du vil gøre opmærksom på dig selv.

Hyr en freelance PR- og Presse-medarbejder

Brug formularen nedenfor og kontakt mig for en uforpligtende snak om PR- og pressearbejde og -strategi.

Jeg vender tilbage indenfor 3 arbejdsdage med afklarende spørgsmål – eller med et bud, der baserer sig på din besked og din hjemmeside:

    Venligst skriv din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefon-nummer (skal udfyldes)

    Din hjemmeside (giv mulighed for research)

    Din besked