Teknisk tekstforfatter – landets bedste

Kunder

 • Webbureau kunder
 • SEO-kursus
 

Hvis du skal skrive for en virksomhed, der sælger en ret kompliceret vare, er det fuldstændigt afgørende, at du forstår både vare og virksomhed til bunds.

Ellers kan du ikke forestille dig fordelene for den enkelte kunde. Du kan ikke fokusere på de mest tillidsvækkende oplysninger. Du kan ikke skrive noget, der for alvor vækker opmærksomhed og pirrer kundens nysgerrighed og interesse.

Du kan ikke sælge varen eller brande virksomheden, når du ikke forstår, hvad varen gør for kunden og hvorfor netop dette firma er de bedste til at levere den.

Det gælder i virkeligheden for alle virksomheder – også, når du skriver for en elektronik-, IT-, entreprenør- eller industri-virksomhed: Forretnings-forståelsen er en forudsætning!

Sådan får tekstforfatteren forretningsforståelse

Du opnår kun forretnings-forståelse, når du beskæftiger dig indgående med virksomheder i de enkelte brancher. Der er en indordnings-periode, hvor tekstforfatteren suger indtryk og viden til sig.

Perioden er lang, hvor tekstforfatteren er grøn på området og kort, når han eller hun tidligere har beskæftiget sig med virksomheder i branchen.

11 års erfaring i at skære til benet

Jeg har 11 års erfaring som tekstforfatter og har skrevet for et hav af virksomheder, der sælger varer, som er teknisk komplicerede – derunder Google, Microsoft, Force Technologi, Eltel, Lindorff, Schmitz Cargobulle etc. på både dansk og engelsk.

Jeg har skrevet om software, hardware, IT-drift, IT-projekt- og konsulentarbejde. Jeg har skrevet for arkitekter og entreprenører og kender byggebranchens terminologi til fingerspidserne. Jeg har skrevet om metal og maskiner, kemi og medicin. Det teknisk indviklede forstår jeg at få i øjenhøjde med din målgruppe. Det gælder, hvad enten du afsætter til private eller B2B.

Kontakt mig, når du har brug for en kompetent og velorienteret tekstforfatter til salg, branding eller relations-skabende formål. Lad os få en snak om opgaven.

Jeg lover, at du altid bliver lidt klogere på, hvordan dit projekt bør skæres.

Ring nu på 2078 0505 eller brug kontaktformularen.

Jeg vender tilbage indenfor 3 arbejdsdage med afklarende spørgsmål – eller et bud, der baserer sig på din besked:

FAKTA

Hvad er en god tekstforfatter?

En god tekstforfatter skriver, så budskabet vækker opmærksomhed, interesse, tillid og salg. Tekstforfatteren kan gøre det helt kort og klart - og længere og mere detaljeret med korrekt brug af alle relevante og eventuelt fagtekniske termer. Optimering mod mediet, f.eks. google, er også tekstforfatterens opgave.

Cases

 • Kunde
  Sourzing A/S
  Website
  Se website
  Opgaven: Hvad er Sourzings DNA og hvordan skal DNA og produkter formidles til virksomhedens kunder og interessenter? Ydelse: Core Story / tekstforfatning af hele websitet Resultat: […]
 • tekstforfatter case, content marketing case
  Opgaven: 12 cases på dansk, svensk og engelsk om Google Parters (bl.a. Adwords Certified Partners & Google Partners for Education). Cases indeholder en unik tekstmasse på […]
 • Kunde
  Sensorline ApS.
  Website
  Se website
  Opgaven: Sensorline har designet er nyt og innovativt Display Security System, der bruges, når detailhandlen udstiller laptops, tablets, telefoner og fx smykker. Opgaven var, at beskrive […]
 • Kunde
  Isobar
  Website
  Se website
  Opgaven: Isobar har nogle af verdens største brands i deres portefølje og jeg fungerer som underleverandør. Det er specielt kompetencer indenfor koncept og copywrting, som Isobar […]
 • Hjemmeside pris
  Kunde
  conXO ApS.
  Website
  Se website
  Opgaven: Nyt website / Mere trafik Ydelse: Ny & autentisk Corporate Identity (firma-profil) / design / tekstforfatning / SEO Resultat: conXO havde ingen Analytics på deres […]