Teknisk tekstforfatter

Kunder

 • Webbureau kunder
 • SEO-kursus
 

Landets bedste tekniske tekstforfattere

 

Skal du skrive for en virksomhed, hvis forretningsgange er særligt komplicerede eller som sælger en kompliceret vare? Så er det fuldstændigt afgørende, at du forstår at prioritere oplysningerne, så teksten tilfredsstiller kundens behov for viden.

Du må forstå både virksomhed, vare og målgruppe. Du må forestille dig fordelene for den enkelte kunde og finde frem til, hvordan du bedst vækker tillid omkring virksomhed og vare. Du må finde ud af, hvordan du kan sætte tingene på spidsen indenfor de kommunikative rammer, hvor virksomheden opererer. Du må finde ud af, hvordan du vækker opmærksomhed og pirrer kundens nysgerrighed og interesse. Det kræver, at du forstår både brand, vare og målgruppe.

Der gælder altså samme regler her, som for alle virksomheder – også, når du skriver for en elektronik-, IT-, entreprenør- eller industri-virksomhed: Forretningsforståelsen er en forudsætning!

Sådan får tekstforfatteren forretningsforståelse

Du opnår kun forretningsforståelse, når du beskæftiger dig indgående med virksomheder i de enkelte brancher. Der er en indordningsperiode, hvor tekstforfatteren suger indtryk og viden til sig.

Perioden er lang, hvor tekstforfatteren er grøn på området og kort, når han eller hun tidligere har beskæftiget sig med virksomheder i branchen.

15 års erfaring i at skære til benet

Storyhunter har en meget rutineret stab af tekstforfattere. Gennem årene har vi skrevet for et hav af virksomheder, der sælger varer, som er teknisk komplicerede – derunder Google, Microsoft, Force Technologi, Eltel, Lindorff, Schmitz Cargobulle etc. på både dansk og engelsk.

Vi har skrevet om software, hardware, IT-drift, IT-projekt- og konsulentarbejde. Vi har skrevet for arkitekter og entreprenører og kender byggebranchens terminologi til fingerspidserne. Vi har skrevet om metal og maskiner, kemi og medicin. Det teknisk indviklede forstår vi at få i øjenhøjde med din målgruppe. Det gælder, hvad enten du afsætter til private eller B2B.

Kontakt os, når du har brug for en kompetent og velorienteret tekstforfatter til salg, branding eller relations-skabende formål. Lad os få en snak om opgaven.

Ring nu på 2078 0505 eller brug kontaktformularen.

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage med afklarende spørgsmål – eller et bud, der baserer sig på din besked:

FAKTA

Hvad er en god tekstforfatter?

En god tekstforfatter skriver, så budskabet vækker opmærksomhed, interesse, tillid og konvertering. Tekstforfatteren formulerer sig kort og klart med korrekt brug af alle relevante fagtekniske termer. Lækre overskrifter og onsite optimering mod f.eks. Google, er også tekstforfatterens opgave. De bedste tekstforfattere evner tilmed at fortælle en god historie.

Cases

 • Kunde
  Sourzing A/S
  Website
  Se website
  Opgaven: Hvad er Sourzings DNA og hvordan skal DNA og produkter formidles til virksomhedens kunder og interessenter? Ydelse: Core Story / tekstforfatning af hele websitet Resultat: […]
 • tekstforfatter case, content marketing case
  Opgaven: 12 cases på dansk, svensk og engelsk om Google Parters (bl.a. Adwords Certified Partners & Google Partners for Education). Cases indeholder en unik tekstmasse på […]
 • Kunde
  Sensorline ApS.
  Website
  Se website
  Opgaven: Sensorline har designet er nyt og innovativt Display Security System, der bruges, når detailhandlen udstiller laptops, tablets, telefoner og fx smykker. Opgaven var, at beskrive […]
 • Kunde
  Isobar
  Website
  Se website
  Opgaven: Isobar har nogle af verdens største brands i deres portefølje og jeg fungerer som underleverandør. Det er specielt kompetencer indenfor koncept og copywrting, som Isobar […]
 • Hjemmeside pris
  Kunde
  conXO ApS.
  Website
  Se website
  Opgaven: Nyt website / Mere trafik Ydelse: Ny & autentisk Corporate Identity (firma-profil) / design / tekstforfatning / SEO Resultat: conXO havde ingen Analytics på deres […]