Kunder

  • Webbureau kunder
  • SEO-kursus
 

Landets bedste tekniske tekstforfattere

 

Skal du skrive for en virksomhed, hvis forretningsgange er særligt komplicerede eller som sælger en kompliceret vare? Så er det fuldstændigt afgørende, at du forstår at prioritere oplysningerne, så teksten tilfredsstiller kundens behov for viden.

Du må forstå både virksomhed, vare og målgruppe. Du må forestille dig fordelene for den enkelte kunde og finde frem til, hvordan du bedst vækker tillid omkring virksomhed og vare. Du må finde ud af, hvordan du kan sætte tingene på spidsen indenfor de kommunikative rammer, hvor virksomheden opererer. Du må finde ud af, hvordan du vækker opmærksomhed og pirrer kundens nysgerrighed og interesse. Det kræver, at du forstår både brand, vare og målgruppe.

Der gælder altså samme regler her, som for alle virksomheder – også, når du skriver for en elektronik-, IT-, entreprenør- eller industri-virksomhed: Forretningsforståelsen er en forudsætning!

Sådan får tekstforfatteren forretningsforståelse

Du opnår kun forretningsforståelse, når du beskæftiger dig indgående med virksomheder i de enkelte brancher. Der er en indordningsperiode, hvor tekstforfatteren suger indtryk og viden til sig.

Perioden er lang, hvor tekstforfatteren er grøn på området og kort, når han eller hun tidligere har beskæftiget sig med virksomheder i branchen.

15 års erfaring i at skære til benet

Storyhunter har en meget rutineret stab af tekstforfattere. Gennem årene har vi skrevet for et hav af virksomheder, der sælger varer, som er teknisk komplicerede – derunder Google, Microsoft, Force Technologi, Eltel, Lindorff, Schmitz Cargobulle etc. på både dansk og engelsk.

Vi har skrevet om software, hardware, IT-drift, IT-projekt- og konsulentarbejde. Vi har skrevet for arkitekter og entreprenører og kender byggebranchens terminologi til fingerspidserne. Vi har skrevet om metal og maskiner, kemi og medicin. Det teknisk indviklede forstår vi at få i øjenhøjde med din målgruppe. Det gælder, hvad enten du afsætter til private eller B2B.

Kontakt os, når du har brug for en kompetent og velorienteret tekstforfatter til salg, branding eller relations-skabende formål. Lad os få en snak om opgaven.

Ring nu på 2078 0505 eller brug kontaktformularen.

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage med afklarende spørgsmål – eller et bud, der baserer sig på din besked:

FAKTA

Hvad er en god tekstforfatter?

En god tekstforfatter skriver, så budskabet vækker opmærksomhed, interesse, tillid og konvertering. Tekstforfatteren formulerer sig kort og klart med korrekt brug af alle relevante fagtekniske termer. Lækre overskrifter og onsite optimering mod f.eks. Google, er også tekstforfatterens opgave. De bedste tekstforfattere evner tilmed at fortælle en god historie.

Cases