Nogle gange er det nødvendigt med en professionel

 

This post is also available in: enEnglish

 

Søger du en tekstforfatter, der kan formidle komplicerede sammenhænge kort, præcist og levende?

Du er kommet til det rette sted.

Tekstforfatter

Ydelser online

Formulering af din identitet som virksomhed – menuer, der understøtter identiteten – landingsider, kategori- og produkt-beskrivelser er en spidskompetence.

Jeg kan skrive eller genskrive din hjemmeside: kort, klart og præcist, som du og dine kunder vil have det.

Klik på links og læs mere om …

Professionel tekstforfatter med 11 års erfaring

Som uddannet journalist med 11 års professionel erfaring som artikel- og tekstforfatter til internettet, er du i kompetente hænder, når du hyrer mig til at gennemskrive teksterne på dit website.

Al artikelskrivning tager udgangspunkt i hurtig, men grundig research af emne, fag-terminologi, din virksomhed og målgruppe.

Det gælder. hvad enten det er den korte og klare virksomhedsprofil, historien bag, din CSR-politik, produktbeskrivelser eller salgssider. Altid får du tekster, der skærer til benet, bliver fundet i søgemaskinerne og konverterer.

Kontakt mig allerede i dag

… for professionelle web-tekster – for tekster, der lever og har hjerte.

Sæt ord på dit brand (Virksomhedsprofilering)

Hvad kan du, som ingen andre i branchen kan? Hvorfor skal kunderne vælge dig? Forklarer du det på dit website?

Er din profil som virksomhed – din Corporate identity – klar?

Få dine stærke sider kortlagt. Find formlen til branding af din virksomhed både udadtil mod kunder og indadtil mod medarbejdere.

UDADTIL: En kort og klar virksomhedsprofil fortæller besøgende på dit website præcist, hvem du er og hvad du står for og hvad besøgende kan forvente, når de kommer på dit site og når de køber dit produkt.

En klar profil vækker tillid hos kunden og tillid er forudsætning for både relation og salg.

INDADTIL: En klar virksomhedsprofil hjælper ikke blot kunderne med at forstå, hvem de handler med. Den hjælper også dig til at se, hvordan du bør administrere indsatsen og hvor du bør lægge dine kræfter.

Din virksomhedsprofil giver retning. Den hjælper dig med at sætte overskuelige mål. Den åbenbarer dine svagheder, fordi den åbenbarer virkelighed og fordi virkeligheden stiller krav – og den gør det meget lettere for dig at rette op og målrette metoder, produkter og ydelser mod kunder.

I sparring med dig definerer jeg din virksomhedsprofil for både dine medarbejdere og dine kunder. Derefter vil du opleve større bevidsthed om dine unikke Selling Points. Du vil få bedre overblik over, hvad du bør slå på i kommunikationen med din målgruppe. Du bliver simpelthen bedre til at afsætter dine varer.

Skærp din virksomhedsprofil, din Corporate Identity. Få midler til at målrette kommunikationen mod både ansatte og kunder.

Kontakt mig her

Landingssider, kategori- & produktbeskrivelser

Gode produktbeskrivelser griber kundens opmærksomhed. De leverer fakta, men også en levende fortælling, der sætter varen i perspektiv til kundens livsverden og lokker med fordelene ved køb.

Få gode produktbeskrivelser, der bliver fundet i søgemaskinerne – som huskes og er indbyrdes konsistente og som sælger varen. De er små kunststykker, jeg har dokumenteret erfaring i at levere.

Kontakt mig i dag og hør mere

Manuskripter til reklamefilm

Manuskripter til reklamefilm har en anderledes form end almindelige salgstekster. De sælger varen ved at forholde sig til virkeligheden og bero på fakta, men har en form, der bygger på Storytelling og en dramatisk kurve.

Typisk fremlægger reklamefilmen et problem helt i starten. Det kalder man filmens komplikation.

Filmen har en hovedperson og hovedpersonens komplikation forløses over 3 – 5 udviklingsstadier, der har samme funktion som akter i et teaterstykke. Fortællingen forløses efter et klimaks. Sådan set har reklamefilmen samme dramatiske struktur som film, vi kender fra Hollywood.

Det kræver stor øvelse og godt håndværk at mestre denne form for fakta- / salgs-fortælling. Jeg har øvelsen fra adskillige journalistiske og reklame-relaterede arbejder. Der er en grund til, at jeg kalder mig Storyhunter.

Den dramatiske fortælling er én af mine specialer. Læs mere under Corporate storytelling.

Væk tillid. Få fordele frem i lyset. Sælg mere i din webshop.

Kontakt mig med det samme

Ydelser til print

Gennem årene har jeg leveret et stort antal tekster til annoncer, salgsbreve, brochurer og kataloger. Sågar forskellige former for emballage bærer mine ord.

Der gælder andre regler, når der skrives til print end til nettet. Fælles for medierne er, at god tekstforfatning trænger gennem støjen af klicheer og farvede overskrifter, du finder overalt – og maler klare billeder i modtagerens fantasi samtidig med, at de formidler salgs-budskabet koncist.

Storyhunter hjælper dig til stærkere, mere levende og præcise salgsbudskaber – også, når det kommer til print.

Kontakt mig nu

… og hør mere om, hvordan jeg hjælper dig med dine tryksager.

FAKTA

Hvad er en god tekstforfatter?

En god tekstforfatter skriver, så budskabet vækker opmærksomhed, interesse, tillid og salg. Tekstforfatteren kan gøre det helt kort og klart - og længere og mere detaljeret med korrekt brug af alle relevante og eventuelt fagtekniske termer. Optimering mod mediet, f.eks. google, er også tekstforfatterens opgave.

Se cases, der er relevante for ydelsen

 • Kunde
  Sensorline ApS.
  Dato
  28/02/2017
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Sensorline har designet er nyt og innovativt Display Security System, der bruges, når detailhandlen udstiller laptops, tablets, telefoner og […]
 • tekstforfatter case, content marketing case
  Dato
  22/09/2016
  This post is also available in: EnglishOpgaven: 12 cases på dansk, svensk og engelsk om Google Parters (bl.a. Adwords Certified Partners & Google Partners for Education). […]
 • Kunde
  Isobar
  Dato
  22/08/2016
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Isobar har nogle af verdens største brands i deres portefølje og jeg fungerer som underleverandør. Det er specielt kompetencer […]
 • Kunde
  Stenlæse Fysioterapi
  Dato
  17/05/2016
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishNyt website og 43% flere unikke brugere Opgaven: Nyt website / Mere trafik Ydelsen: Koncept / design / tekstforfatning / […]
 • beste pris på hjemmeside
  Kunde
  Langeland Cup
  Dato
  02/04/2016
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Nyt website til den årlige Langeland Cup i UV-jagt (undervands-jagt). Ydelse: Design / tekstforfatning / SEO Resultat: Gå til […]
 • Hjemmeside pris
  Kunde
  conXO ApS.
  Dato
  30/01/2016
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Nyt website / Mere trafik Ydelse: Ny & autentisk Corporate Identity (firma-profil) / design / tekstforfatning / SEO Resultat: […]
 • corporate identity case. Det autentiske website case
  Kunde
  MG-V
  Dato
  22/01/2016
  Website
  Se website
  This post is also available in: EnglishOpgaven: Ny & autentisk Corporate Identity (firma-profil) / info-arkitektur / tekster til alle websitets menuer / præsentations video Ydelse: Research […]
 • Dato
  18/03/2015
  This post is also available in: EnglishApp og annoncering – elev-rekruttering til Efterskolernes Dag
 

Har du brug for en stærk tekstforfatter?

Kontakt mig for en snak om opgaven eller hvis du gerne vil vide mere. Ring nu på 2078 0505 eller brug formularen nedenfor.

Jeg vender tilbage indenfor 3 arbejdsdage med afklarende spørgsmål - eller et bud, der baserer sig på din besked: