≡ Menu
Tekstforfatter

Nogle gange er det nødvendigt med en professionel

 

Søger du en tekstforfatter, der kan formidle komplicerede sammenhænge kort, præcist og levende?

Du er kommet til det rette sted.

Ydelser online

Formulering af din identitet som virksomhed – menuer, der understøtter identiteten – landingsider, kategori- og produkt-beskrivelser er en spidskompetence.

Jeg kan skrive eller genskrive din hjemmeside: kort, klart og præcist, som du og dine kunder vil have det.

Storyhunter leverer…

Professionel tekstforfatter med 9 års erfaring

Som uddannet journalist med 9 års professionel erfaring som artikel- og tekstforfatter til internettet, er du i kompetente hænder, når du hyrer mig til at gennemskrive teksterne på dit website.

Al artikelskrivning tager udgangspunkt i hurtig, men grundig research af emne, din virksomhed og målgruppe.

Hvad enten det er den korte og klare virksomhedsprofil, historien bag, din CSR-politik, produktbeskrivelser eller salgssider – får du tekster, der skærer til benet, bliver fundet i søgemaskinerne og konverterer.

Kontakt mig for professionelle web-tekster – for tekster, der lever og har hjerte.

Virksomhedsprofilering

Hvad kan du, som ingen andre i branchen kan? Hvorfor skal kunderne vælge dig? Forklarer du det på dit website?

Er din profil som virksomhed – din Corporate identity – klar?

Få dine stærke sider kortlagt. Find formlen til branding af din virksomhed både udadtil mod kunder og indadtil mod medarbejdere.

UDADTIL: En kort og klar virksomhedsprofil fortæller besøgende på dit website præcist, hvem du er og hvad du står for og hvad besøgende kan forvente, når de kommer på dit site og når de køber dit produkt.

En klar profil vækker tillid hos kunden og tillid er forudsætning for både relation og salg.

INDADTIL: En klar virksomhedsprofil hjælper ikke blot kunderne med at forstå, hvem de handler med. Den hjælper også dig til at se, hvordan du bør administrere indsatsen og hvor du bør lægge dine kræfter.

Din virksomhedsprofil giver retning. Den hjælper dig med at sætte overskuelige mål. Den åbenbarer dine svagheder, fordi den åbenbarer virkelighed og fordi virkeligheden stiller krav – og den gør det meget lettere for dig at rette op og målrette metoder, produkter og ydelser mod kunder.

I sparring med dig definerer jeg din virksomhedsprofil for både dine medarbejdere og dine kunder. Derefter vil du opleve større bevidsthed om dine unikke Selling Points. Du vil få bedre overblik over, hvad du bør slå på i kommunikationen med din målgruppe. Du bliver simpelthen bedre til at afsætter dine varer.

Skærp din virksomhedsprofil, din Corporate Identity. Få midler til at målrette kommunikationen mod både ansatte og kunder.

Landingssider, kategori- & produktbeskrivelser

Gode produktbeskrivelser griber kundens opmærksomhed. De leverer fakta, men også en levende fortælling, der sætter varen i perspektiv til kundens livsverden og lokker med fordelene ved køb.

Gode produktbeskrivelser, der bliver fundet i søgemaskinerne – som huskes og er indbyrdes konsistente – som sælger varen – er små kunststykker, jeg har dokumenteret erfaring i at levere.

Tekstforfatter, CopywriterManuskripter til reklamefilm

Manuskripter til reklamefilm har en anderledes form end almindelige salgstekster. De sælger varen ved at forholde sig til virkeligheden og bero på fakta, men har en form, der bygger på Storytelling og en dramatisk kurve.

Typisk fremlægger reklamefilmen et problem helt i starten. Det kalder man filmens komplikation.

Filmen har en hovedperson og hovedpersonens komplikation forløses over 3 – 5 udviklingsstadier, der har samme funktion som akter i et teaterstykke. Fortællingen forløses efter et klimaks. Sådan set har reklamefilmen samme dramatiske struktur som film, vi kender fra Hollywood.

Det kræver stor øvelse og godt håndværk at mestre denne form for fakta- / salgs-fortælling. Jeg har øvelsen fra adskillige journalistiske og reklame-relaterede arbejder. Der er en grund til, at jeg kalder mig Storyhunter.

Den dramatiske fortælling er én af mine specialer. Læs mere under Corporate storytelling.


Væk tillid. Få fordele frem i lyset. Sælg mere i din webshop.

Ydelser til print

Gennem årene har jeg leveret et stort antal tekster til annoncer, salgsbreve, brochurer og kataloger. Sågar forskellige former for emballage bærer mine ord.

Der gælder andre regler, når der skrives til print end til nettet. Fælles for medierne er, at god tekstforfatning trænger gennem støjen af klicheer og farvede overskrifter, du finder overalt – og maler klare billeder i modtagerens fantasi samtidig med, at de formidler salgs-budskabet koncist.

Storyhunter hjælper dig til stærkere, mere levende og præcise salgsbudskaber – også, når det kommer til print.

Har du brug for en stærk online & offline tekstforfatter?

Brug formularen nedenfor og kontakt mig for et tilbud eller en uforpligtende snak om teksterne, du drømmer om.

Jeg vender tilbage indenfor 3 arbejdsdage med afklarende spørgsmål – eller med et bud, der baserer sig på din besked, din hjemmeside og dine nuværende tekster:

Venligst skriv din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefon-nummer (skal udfyldes)

Din hjemmeside (giv mulighed for research)

Din besked

 

 

 

Ps. Storyhunter leverer også ydelser inden for SEO, PR og anden Content Marketing. Se mere under menuen ‘Ydelser’ ovenfor

Tilmed dig til et inspirerende nyhedsbrev

Du modtager nyhedsbrevet, når der er nyt på bloggen, dvs. gennemsnitligt engang om måneden. Emner er tips og tricks til tekstforfatning, SEO og Content Marketing. Du bliver aldrig spammet og får kun fyldestgørende insights