Få overblik over de sociale medier her
23/07/2010
Danske Pagemodo laver verdens første CMS til Facebooksider
14/09/2010
Få overblik over de sociale medier her
23/07/2010
Danske Pagemodo laver verdens første CMS til Facebooksider
14/09/2010

IDÉ: Web 2.0 (sociale medier) revolutionerede Internettet ved at give brugerne mulighed for at dele og bearbejde information online – men hvad bliver så ’det næste lag’? Ved TEDxBoston giver Seth Priebatsch sit bud på Web 3.0: ’Spil-laget’ – laget af adfærdsændrende tjenester, derunder reklamer, der springer frem og benytter sig af spildynamik, og som med tiden vil ændre både uddannelse og forretningsgange… Tjek videoen – han er virkelig en oplevelse!

Tjek også vores nye quiz-applikation, ’Hvor outdoor er du?’, fabrikeret til Adventure-Efterskolen Sønderjylland. For så vidt Priebatsch har ret, er Storyhunter også med til at forme ‘det næste lag’ 😉

Af Torben Slot Dabelsteen
Af Torben Slot Dabelsteen
Torben er journalist & cand. mag. i filosofi & etnologi. Til dagligt arbejder han som tekstforfatter med produktion af indhold til nettet. Desuden specialiserer han sig i SEO, PR & Content Marketing.

1 Comment

  1. Roy siger:

    Ja, Seth har nogle gode idéer. Spildynamikkens evne til at engagere og motivere menneskers adfærd på Internettet, tror jeg på, kan udrette mange gode ting, hvis de bliver anvendt på en konstruktiv måde. Jeg tænker især på “Communal Discovery”, hvor en gruppe eller et kollektiv skal arbejde sammen for at løse et problem eller opnå et bestemt mål. Tankevækkende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.