Vi giver din virksomhed online profil og fortæller dine historier

Brug Twitter til research. Sådan får du Followers
Sådan bruger du Twitter i Danmark
03/11/2010
Lær at skrive uden småfejl
17/01/2011
Brug Twitter til research. Sådan får du Followers
Sådan bruger du Twitter i Danmark
03/11/2010
Lær at skrive uden småfejl
17/01/2011

OM OS: Forestil dig Internettet som en gallafest i 50’erne. Festen er kun for inviterede gæster. De er prominente og festklædte. Det er direktører og managers, guruer, specialister og politikere. Fra de forreste borde rejser stjernerne sig, indtager scenen og optræder gennem middagen. Der er bigband, champagne – dejlige sangfugle og crooners i butterfly. En konferencier dirigerer begivenheden.

Der festes. Der knyttes nye bånd og eksisterende samarbejder bekræftes og bestyrkes. Gæsterne køber og sælger ideer, produkter og ydelser til hinanden. De har alle udrettet noget helt specielt. Det er derfor, de er her i aften. I morgen går historien videre, men i aften gør branchen status over sig selv. Folk forlader festen med en update, nogle berigende oplevelser og nye ideer. Sammen med gæsterne forsøger arrangøren at sætte et punktum i branchens historie.

Storyhunter får dig ind til festen

Storyhunter får dig ind til festen. Vi klæder dig på og lærer dig etiketten.

Vi lægger særlig vægt på det journalistiske. Det, vi er specielt gode til, er at finde historien, der fortæller din virksomhed – historien, som fremstiller den autentisk og vel og mærke har, hvad der skal til for, at folk husker den og fortæller den videre til familie, venner og bekendte, når festen er forbi, og lejligheden byder sig. … Det kan være anekdoter om grundlæggeren, om succeser, I fejrer, fikse måder at håndtere krisesituationer eller løse problemet på, som kunder og interessenter kæmper med.

Vi kender Nettet rigtig godt. Vi er teknisk velfunderede. Vi ved, hvad der ikke er muligt på Internettet, og vi finder frem til den bruger-adfærd, som du kan udnytte, når du skal have ting til at lykkes online, der faktisk lader sig gøre.

Det er en stor aften, og du er ikke inviteret ud af det blå. Du inviteres, fordi du gør noget godt for dine kunder eller for samfundet i det hele taget. Storyhunter fortæller historien om din virksomhed. Det kan være historier, der lufter virksomhedens holdninger og viser, hvordan du handler på baggrund af dem. Det kan også være tilfredse kunders historier. Vi finder dem og gør forarbejdet, så din presse og dine kampagner lykkes, og så du kan være her i aften.

Gratis Virksomhedstjek!

Under menuen Om får du indblik i Storyhunter’s ydelser i mere teknisk forstand. Under Kunder finder du nogle eksempler på vores arbejde.

Hvis du allerede aner, hvordan din tilstedeværelse på sociale medier kunne se ud, så brug vores Gratis virksomhedstjek.

Indtast dine data i formularen. Storyhunter vender da tilbage med et gratis bud på om sociale medier i virkeligheden er noget for dig.

Vi ser mulighederne. Vi har kompetencerne til at implementere – og give din virksomhed en markant online synlighed.

Det var alt :-),

Torben Slot Petersen

(Chef-Ninja)

Storyhunter – STORYTELLING | PR | SEO | SEM | SOCIAL MEDIE MARKETING

Journalist / Cand. Mag. i filosofi & etnologi

Læs om Sociale Medier på Storyhunter’s blog

Følg os på Facebook & Twitter

Find mig på på LinkedIn

Send mig en mail på tsp@storyhunter.dk

Storytelling på Sociale Medier

Ring på + 45 2078 0505

Af Torben Slot Dabelsteen
Af Torben Slot Dabelsteen
Torben er journalist & cand. mag. i filosofi & etnologi. Til dagligt arbejder han som tekstforfatter med produktion af indhold til nettet. Desuden specialiserer han sig i SEO, PR & Content Marketing.

2 Comments

 1. jimbut siger:

  rigtig godt gjort!!!

  • Torben Slot Petersen siger:

   Tak min ven Jimbut. Det varmer, når du besøger bloggen.
   Vi ses sandsynligvis til Keddes digtaften.
   Præcis, som showet starter – den 22.1. kl. 19. – troede jeg ellers, at svigermor havde inviteret Merle, Lana og mig til sin fødselsdag i Hillerød.
   Det er jo alvorligt. For at imødekomme venligheden var min plan at overtale hende til at holde selskabet i København med hovedattraktion på Litteraturhause. Alle er jo velkommen.
   – Til dig som dansklærer siger jeg tillykke med en dyb og unik oplevelse i digterhuset!
   Sådan ville jeg levere den,
   😀
   Det er heldigvis ikke længere et issue. Fødselsdagen starter kl. 14.00. Svigermor og -far passer Lana, og Merle tager med.
   … Kommer altså for at se min ven læse op og tjekke, hvordan min presse virker.
   Ses dernede,
   T

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.